Albert Guzman restaurant. La Ràpita.

Albert Guzman forma part d'una nova fornada de cuiners sobradament preparats que durant els últims anys han estat treballant al més alt nivell.
Us diria noms com Manel Arasa, Xavier Montanyés, Eric Arasa o en pocs anys Neus Faiges per citar alguns dels joves que a més de tenir ofici ( per que alguns venen de families restauradores ), han cursat i cursen estudis i el que és més important, han fet pràtiques, s'han format o treballat a l'ombra de grans fogons i d'altres eminències del menjar.
Albert Guzman s'ha treballat el seu futur viatjant molt, formant-se molt i treballant amb responsabilitat.
A hores d'ara pensareu alguns que els seus plats duran sofisticacions banals que obliden la funció vital del menjar. I jo per a fer-vos tombar d'idea us diré que aquesta colla de JASP arriben fort per a portar lo millor de la tècnica a lo millor de la cuina de les Terres de l'Ebre.
En un món en que els valors estan sofrint una crisi, hi ha gent com Albert que són sacrificats i pensen cada plat de la carta, cada racó del restaurant i cada detall de l gestió.
Venen forts i venen per a quedar-se o sigui que acostumeu a sentir els seus noms i a seguir els seus passos per que són els qui ens descobriran mil plaers en el menjar.
Nosaltres hem visitat el restaurant Albert Guzman per provar l'arròs d'ànec  no hem pogut estar sense provar algun plat més de la carta. I si teniu ocasió proveu els seus postres per que n'hi ha pocs de llocs on la categoria dels postres és de gran qualitat.
Al març torna a començar la temporada del restaurant Albert Guzman i ja estem impacients per descobrir les novetats.
Aquest arròs amb ànec i és un oasi entre plats mariners que s'agraeix. I ho agraireu quant aneu a La Ràpita per que trobareu plats de mar i plats de producte.
Un restaurant a tenir en compte enguany i al que li desitjem molts éxits.C/ Sant Isidre, 255 baixos                                  Urb. Les Delícies
telf. 661102672


Comentaris

Entrades populars