Consells per cuinar un arròs a la vitro.

Alhora de fer un arròs sempre pensem en tenir un paeller que és un dispositiu per fer foc amb anells concèntrics i que distribueix gas uniformement per tota la base de la paella. Millor encara seria.que tingueu un lloc on fer foc amb llenya.

Aquest últim us aconsegueix una millor cocció i perfuma l'arròs amb aquest gust característic.
Si res d'això teniu, poder fer-vos amb un accessori per a fogons domèstics que va prou bé.


En el pitjor dels casos haureu de cuinar amb una cuina de vitroceràmica amb fogons i fogonets.
Aquí no ens cap la paella i només ens dona caliu a rogles.

Quins trucs podem utilitzar per a minimitzar el mal?

-feu el sofregit en els espais de la paella més calents i reserveu les vores per mantenir al caliu algunes peçes del sofregit. Podreu cuinar la carn a foc ràpid les verdures a foc lent per exemple.
-feu que el caldo bulli ben fort abans de tirar l'arròs. D'altra manera no podríeu aconseguir els mateixos resultats ja que l' arròs costaria molt que es posés a bullir de manera uniforme .
- un altre truc evidenment és anar tirant la paella perquè vagin tots els rogles agafant la mateixa temperatura i coent l'arròs tot a la mateixa hora.
- vigileu perque la vitroceramica una vegada l'hagueu apagat continua calentant. heu de parar compte què estarà calenta uns minuts més.
- preneu-vos una bona idea el fet de tenir l'arròs reposant fora del foc d aquesta manera f ara tot alhora.

Esperem que aquests consells us ajudin a fer una bona paella comenteu i pugeu els vostres comentaris de com un ha sortit la paella.

Quins trucs teniu vosaltres?

Comentaris

  1. Me les veig i me les desitjo per fer l'arròs a la vitro... encara així dins del mal em surten prou be. Jo el que faig es utilitzar una paella "sarten" mes menuda que se'macople be a la placa i faig el sofregit alli, dins del mal el foc, si se li pot dir foc, se reparteix millor. Després ho passo a la paellera i faig con tu dius... pega que pega voltes i el brou o el aigua si bullint de banda.
    Te baixo un plateret si vols, jajaja

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars