Arròs al Lidl? No. Arròs al Lidl? Si.

No tots els dies es pot anar de restaurant però si que podem degustar un bon arròs a casa. A voltes tenim oportunitat d'anar al mercat i proveïr el nostre rebost dels millors productes però d'altres vegades no tenim l'ocasió.
Ja hem fet algunes entrades al blog en que provem alguns preparats per fer arròs però avui hem estat a temps d'evitar el desastre.


Al Lidl tenen una marca premium que selecciona els millors productes o productes gourmet. Però hi ha vegades que això no es tradueix en un encert.
Ho parlem moltes vegades. Que no cal ni que fem entrades per a ensenyar els desastres que fan les marques però és que alguna vegada, salvant la diferència, l'arròs pot servir-se d'algun productes preparat. 


Aquest envas diu que porta una paella valenciana dintre i abans de comprar-lo he fet "lo bandido" i n'he fet la foto. Ja en tinc prou. No vull ni provar-ho. Per que el caldo del pot haurà de ser impressionant per a això si que no li podem dir "paella".



Per fi, i sense mouren's del Lidl hem aconseguit fer un arròs de buey de mar per a llepar-se els dits. I ens ha costat lo mateix que aquest paquet de "paella Deluxe".



Hem comprat un Buey de Mar. Congelat, si. Per que si el descongeleu bé mantindrà, si no totes, moltes propietats.
I res més. Aquestes verdures que ens quedaven a la nevera.



Cal fer a trossos el buey i començar a sofregir-lo amb oli d'oliva en un paella.
Nosaltres la farem a la vitro i ens quedarà prou bé. Si la fèssim a la llenya seria per tirar cohets.





Ah. També hem comprar l'arròs al Lidl i tot i que no en sabem la procedència podem recomanar-lo per al dia a dia. Recordem que veniem de un possible arròs de pot i estem per a un camí millor.



Sofrrgiu les verdures juntament amb el Buey o bou i quant estiguin, poseu-li aigua i feu-ho bollir tot un bon rato.



El caldo agafarà tot el gust de les verdures i el bou de mar. Proveu el caldo, està deliciós.



Tireu la proporció d'arròs i feu-lo a foc fort. Uns 7 minuts. I desprès uns cinc a foc baix. Si ho feu en vitro la dificultat augmenta però mireu que el punt de l'arròs sigui l'adequat i haureu cuinat un plat excel.lent.

Ja sabeu. Podeu fer un arròs del Lidl però vigileu quins ingredients compreu. El temps de cocció és similar però la diferència és abismal.




Comentaris

Entrades populars