Arròs a la llenya.
Quant començes a saber fer arrossos i ja vas aprenent trucs, procediments i corregint errades et trobes en més dificultats. Ningú és del tot sabut en això dels arrossos i ens satisfà per que vol dir que en aquest blog encara hem d'aprendre moltíssimes coses.
Avui hem fet un arròs amb foc de llenya, no és tampoc el primer, però hem tornar a saber de la dificultat que comporta.
Per fer un arròs a la llenya es necessitaria un bon fogoner i de vegades també un abeurador que porti cerveses als cuiners.
Però si un ho fa sol, la dificultat o la responsabilitat augmenta.
En aquest cas hem fet un arròs amb dues sípies, sis carxofes, un pebrot, tres tomàquets, unes quantes aletes de pollastre i set gambes.
Hem fet servir arròs Montsià Extra i us deixem fotos de tot el procés.
Cada dia més, ens agrada bollir els ingredients però també podrieu segellar l'arròs sofregint-lo.
Ens ha quedat un arròs amb molt de sabor i el perfum característic de la llenya.
Si feu bons arrossos, espereu a provar-los a la llenya. Hi ha una millora notable.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada