La Xertolina. Pizza de botifarra d'arròs.

Les aplicacions de l'arròs són infinites. A les nostres terres tenim plats que a partir de l'arròs poden aconseguir coses extraordinàries. No parlem ara d'arrossos a la paella ni caldosos ni d'olla. Parlem de coses com les galetes d'oli que vam menjar al Restaurant Venta de la Punta, parlem del menjar blanc, parlem de l'orxata d'arròs, de l'arròs amb llet, del gelat d'arròs i de moltes altres aplicacions de l'arròs que podem trobar al nostre catàleg gastronòmic.
Un dels productes més apreciats a les nostres terres són les botifarres d'arròs de les que ja en vam fer una bona entrada en motiu de la diada que es fa anualment a Camarles.
Doncs de botifarra va la cosa.
Hem anat a la pastisseria La Xertolina a Tortosa i em provat una pizza deliciosa. 
Es clar que l'arròs no és ingredient principal però la seva importancia no presenta dubte.

Ens ha atés un senyor molt amable al qui li hem demanat un plat per fer la foto i ens l'ha posat en aquesta pissara tant bonica.

Si aneu a Tortosa, proveu-la. És fora de sèrie.


Comentaris

Entrades populars