Jornades Gastronòmiques de l'oli. Venta de la Punta.
Ja ho tenim clar nosaltres. Només hem visitat 5 restaurant d'estrella michelin però ja en tenim prou per veure que valoren molt l'innovació dintre del respecte al producte.
Els estrelles que hem visitat saben jugar amb els productes i repensar el seu paper dintre la cultura gastronòmica.
En aquest cas, l'oli que haviem entes sempre com un producte que amaneix, acompanya o ajuda a potenciar un altre producte esdevè ara tema central d'un menú.
Tot un menú que gira al voltant de les seves propietats, els gustos i perfums, la seva textura, sabor etc
Què se'n pot treure de l'oli?
I la nostra pregunta és: quina relació tenen l'oli i l'arròs?
Al Restaurant Venta de la Punta elaboren plats amb altes dosi d'innovació i creativitat.
Us els mostrarem annexos al final.
Però ens ha agradar molt el fet que hagin fet una conjunció entre l'arròs i l'oli.
Comparteixen territori, comparteixen llocs privilegiats dintre la dieta mediterrània i ara també comparteixen plat en forma de galetes d'oli.
Unes galetes salades d'arròs que ara les acompanyen d'una escuma de vermut.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada