Arròs negre. Àrea de Guissona.
No tot és menjar. Hi ha moments que volem gaudir del menjar.
Per a aconseguir això ens han de fer emocionar, ja sigui amb el gust, amb l'aspecte o amb algun engany o enginy que ens pugui fer saltar alguna guspira d'il.lusió.
Parlem d'il.lusió, que pot ser óptica però també pot ser d'altres sentits.
Els plats preparats poden ser plats cuinats de manera artesanal i conservats o bé poden ser variants amb saboritzants, i altres trucs. Com les patates "al jamón". Que poc de "jamón" porten.
L'arròs negre de l'àrea de guissona és de tot menys arròs negre.
Aquests grans productors volen tenir preus baixos i tan sels en fot que sigui a costa de la qualitat. En molts de productes, si és més barat millor.
Donçs per a mi no.
Aquest arròs negre que quasi ens cadica a la nevera ha resultat ser una farsa.
Una varietat s'arròs semillarg cristal.lí per a que el gra no es passi, tinta de calamar i molt de sabor estrany.
Un arròs negre és l'arròs més fàcil de cuinar. No cal que us gasteu 2€ amb aquesta safata per que en poc més podeu aconseguir un bon arròs negre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada