Caldo Aneto para paella. 100% natural

Cada dia em sorpren més la indústria. Busquen cada dia acostar-se més i més a "lo natural", a "lo artesà". I hi ha alguns productes que obtindrien puntuacions bens altes.
Ara em ve la memòria de les orxates envasades cap als 80/90's. Que no tenien cap paregut a l'orxata natural.
I és que si vols que algo sembli natural, només hi ha un camí. Ni hidròlosi, ni pasteuritzats, ni deshidratats i rehidratats, ni liofilitzats, ni centenars de processos a què es someten els productes per tal de "pareixer" quelcom natural. Tampoc, saboritzants, almidons, estabilitzants, conservants..
Un producte semblarà natural quant l'elaborem de manera natural i amb productes naturals.
Després ja veuran com el conserven en brick, al buit, o si és de curta o llarga caducitat.
Avui, nosaltres hem provat el que podria ser lo més paregut al nostre caldo i l'hem utilitzat per a fer un arròs.

Sempre que hem utilitzat caldo no ens hem limitat a fer bollir arròs en el caldo sino que primer fem un sofregit , (encara que aquest ja porta sofregit), amb unes verdures i abans en rossejem algun tall. En aquest cas, uns daus de costella , unes anelles de canana i uns llagostins.
Es prou i molt per a obtenir un arròs de primera.
Això si. En aquest cas hem utilitzat un arròs de lo més natural. Un grapat d'Entornalls que teniem al rebost i que ens ha aprofitat molt.
És un arròs molt recomanable d'un petit productor del que ja en vam fer una entrada al blog.


La foto anterior és de l'arròs abans de reposar on podeu veure la zona central de l'arròs més blanca. Ens uns minuts de  repòs, l'arròs lluïra tal i com podeu veure en la foto posterior.
Animeu-vos a enviar-vos les vostres receptes o experiències sobre l'arròs.


Comentaris

Entrades populars