Caldo Aneto para paella. 100% natural
Cada dia em sorpren més la indústria. Busquen cada dia acostar-se més i més a "lo natural", a "lo artesà". I hi ha alguns productes que obtindrien puntuacions bens altes.
Ara em ve la memòria de les orxates envasades cap als 80/90's. Que no tenien cap paregut a l'orxata natural.
I és que si vols que algo sembli natural, només hi ha un camí. Ni hidròlosi, ni pasteuritzats, ni deshidratats i rehidratats, ni liofilitzats, ni centenars de processos a què es someten els productes per tal de "pareixer" quelcom natural. Tampoc, saboritzants, almidons, estabilitzants, conservants..
Un producte semblarà natural quant l'elaborem de manera natural i amb productes naturals.
Després ja veuran com el conserven en brick, al buit, o si és de curta o llarga caducitat.
Avui, nosaltres hem provat el que podria ser lo més paregut al nostre caldo i l'hem utilitzat per a fer un arròs.
Sempre que hem utilitzat caldo no ens hem limitat a fer bollir arròs en el caldo sino que primer fem un sofregit , (encara que aquest ja porta sofregit), amb unes verdures i abans en rossejem algun tall. En aquest cas, uns daus de costella , unes anelles de canana i uns llagostins.
Es prou i molt per a obtenir un arròs de primera.
Això si. En aquest cas hem utilitzat un arròs de lo més natural. Un grapat d'Entornalls que teniem al rebost i que ens ha aprofitat molt.
És un arròs molt recomanable d'un petit productor del que ja en vam fer una entrada al blog.
Animeu-vos a enviar-vos les vostres receptes o experiències sobre l'arròs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada