Un arròs a casa. De primer i de rader.

La nostra passió per l'arròs és molt més que pública però és que fan una temporada cap aquí que la bojeria ens envaeix amb això de l'arròs.
Fa uns dies vam fer una entrada sobre la cervesa d'arròs i fa uns mesos la vam fer de licor d'arròs; però no contents amb això,ara us presentem un post doble. 
Dos productes d'arròs en un mateix menú i que vosaltres podeu disposar a casa vostra sense anar a cap establiment.
Us parlem d'un arròs com a plat principal i d'un gelat de postre.

Arròs de pollastre, costella i verdures.



En aquestes fotos teniu un arròs fet amb un sofregit de verdures ecològiques que teniem a la nevera i unes peces de costella de porc i pollastre que hem comprat al Mercat d'Amposta.
Després de sofregir la carn i afegir la verdura ofeguem d'aigua la paella i la fem bollir durant uns 20 minuts per a que infusione tot bé. Li afegim la part proporcional d'arròs NOMEN i fem la cocció al punt. Que reposi i al plat.

Gelat vegetal d'arròs amb vainilla Bourbon.

Va ser una troballa passejant per Mercadona i l'hem volgut provar.
L'arròs com a ingredient té una funció de medium o vehicular. No té molt de sabor si no el fem torrat o li provoquem algun limit així que millor utilitzar les seves propietats per que agafi sabors d'altres productes. Des d'un simple all a tota una recepta com la paella.
En aquest cas, el gelat d'arròs l'han ajudat amb un extracte de vainilla per potenciar el sabor.
Tot i això, és un bon gelat i sense gluten, sense lactosa i sense proteina de llet de vaca. Té una bona textura i ens podria servir per a fer un menú a base d'arròs per a unes jornades gastronòmiques. Anoteu!







Comentaris

Entrades populars