Restaurant Les Barques Can Joan. Les Cases d'Alcanar.

A tot pare li agradaria que els seus fills li continuin la professió. És un fet que es repeteix generació rera generació. Els que ho tenim malament som els qui no tenim una professió a la manera antiga. Botiguer, fuster, cuiner..
Per això m'ha fet especial il.lusió que Aylin i la seva amiga Júlia m'hagin explicat l'arròs que van dinar a les Barques a Les cases d'Alcanar.
En vull veure en aquest gest, una voluntat continuadora de la tasca que fem al blog però potser forço massa la meva il.lusió.
El cas és que aquestes amiguetes m'han explicat amb tot detall lo bo que estava l'arròs al Restaurant Les Barques.

Un fet que m'ha agradat molt és que no han comès l'error que fem els grans als restaurants. Atapeïr-mos d'entrants ( això va bé per al Restaurant) que ens faran fartar de menjar i no arribar a apreciar l'arròs. Jo sóc de menjar arròs quant vaig a menjar arròs i els més joves de la casa volien provar arròs i només els ha calgut un refresc per tenir un menjar que recordaran sempre.
Conec el restaurant i sé que el peix i marisc és de la llotja de les cases i els arriba de primera mà. Però també se que els hi agrada molt pescar i sortir amb la seva barca al mar.
Amb això, tinc la seguretat de trobar un dels millors fumets per a elaborar un arròs negre excel.lent.
A les petites de la casa els va agradar molt aqiedt plat i s'ho van acabar tot.Comentaris

Entrades populars