Lo Llar. Cervesa d'arròs. Arrossaires del Delta.

No faré un post extens ni tècnic, es suposa que podreu trobar informació d'aquest producte en les pàgines oficials, però si que vull aportar el meu gra de sorra per a dignificar aquest producte ( o subproducte ) de l'arròs.
Arrosaires del Delta ja van comprovar que el salt qualitatiu d'invertir en investigació de producte era una bona opció amb la sortida al mercat del licor d'arròs ( o licor de crema d'arròs) que tantes cases han volgut copiar, fer variant i fins i tot millorar.
Però és que ara, a algú de la junta de la cooperativa d'arrossaires li ha vingut al cap la gran idea de proposar a l'institut de la cervesa ( es diu així crec) que puguin jugar amb l'arròs i investigar.
El resultat ha portat a poder maltejar l'arròs per fer una cervesa d'arròs. Si. Ja es feia això d'utilitzar l'arròs a les cerveses però no s'havia maltejat l'arròs i en això els recau el reconeixement.
Aquesta setmana, al Llar (Amposta), s'ha fet la presentació de la cervesa acompanyada d'un tast i ens han explicat el seu procés.

Ha estat un vespre molt distret i la presentació de Iolanda i el representant de l'institut de la cervesa ha estat impecable.
Ens han ensenyat que més enllà dels sabors de llúpol, podem trobar tocs cítrics i afruitats que aconsegueixen fer una cervesa prou rodona.

Pep Cavallé, qui està fent una gran tasca per la gastronomia al territori ( un dels mentors de la Festa del Vi Català), ha tornat a clavar un esdeveniment d'aquells dels d'ell. Que aprofita lo local per mostrar productes a nivell global.
Us deixo una foto de com estava la plaça i no oblideu de provar aquesta cervesa artesana a partir del malt de l'arròs.



Comentaris

Entrades populars