Risotto del mar. La Nuova Trattoria.





Fa pocs dies que la Trattoria ha vist alguns canvis en la direcció i haviem d'anar a visitar-los.
El canvi d'imatge que li han regalat es correspon amb les expectatives de genera la novetat.
La cuina també ha estat repensada i tot i que invita a buscar comparacions amb lo anterior, estem parlant d'un restaurant completament nou. Cuina italiana, pasta i pizzes.
Què hi fem doncs aquí? Doncs que som humans i també mengem altra cosa que arrossos.
A la taula ha aparegut una amanida boníssima, un plat de pasta,pizza i per a donar-vos lectura a vosaltres hem provat un risotto del mar.
Al Delta de l'Ebre també es conrea la varietat carnaroli que és ideal per aquestes receptes i que molts utilitzen per als arrossos d'olla com l'arròs col i fesols.
Així que ens trobem amb un bon plat d'arròs amb xipironets, gamba i un seguit productes molt bons que arrodoneixen un risotto magnífic.
També us podem dir que tot lo que hem provat estava boníssim.
Només us faré avís que tenen molta gent i que heu d'anar aviat o reservar abans.
Us deixo el telèfon per si el necessiteu  977785153.

Comentaris

Entrades populars