Arròs Caldos amb sofregit de calçots i anques de granota. Casa Albert.
Casa Albert. Sant Carles de la Ràpita.

Aquell petit poble de pescadors amb l'encant del barri del Xicago, les barques varades a peu de platja amb pagesos que alternaven l'arrossar amb el treball del mar ens queda a la memòria d'una manera impertèrrita.
També ens queda a la memoria l'esplendor de l'época del petroli a Sant Carles de la Ràpita. Heliports, inversors, restaurants d'estil nàutic, i pseudo-luxe atreien visitants un poble que no es va deixar "Salouitzar" mai i que fins al dia d'avui ha aconseguit mantenir a ratlla una turistificació desmesurada en favor d'un turisme de qualitat.
Tot i així hi ha dies que ens agrada sentir-mos a aquella Ràpita passada des d'una prespectiva actual. Acollir allò que tenien d'encantador els barris del mar i gaudir de lo millor que aquest ens oferia.
Parlem de trobar un lloc amb aquest encant de mar allunyat de l'ambient de taverna. Més proper a un esplendor al que no li va arribar mai la decadència.
Per a que puguin guanyar-se bé la vida només havien de confiar en allò que el passat havia deixat en herència als Rapitencs. La cultura del mar i els productes de l'horta i el camp.
La Ràpita al plat.


Albert ens presenta una cassola d'arròs caldós però ens xarra que al sofregit li ha posat unes anquetes de granota i calçot i la veritat és que li dona un gust molt complet i rodó al plat.
L'arròs està al punt per que el deixem reposar a la taula durant una estona tal i com ell ens recomana.
Acabem els entrants que us hem presentat i ens posem a analitzar un arròs que porta calamar i sípia, sofregit de pebrot i verdures i musclos i llagostins. A més de les anques i el calçot.És un plat molt complet i l'arròs Montsià Extra li dona una bona textura.
El caldo és per a veure a glops per que encanta i els llagostins estan deliciosos. Us invitem a que l'aneu a provar. A sota us deixem la adreça.
Sant Miquel, 3, 43540 Sant Carles de la Ràpita, España
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada