Arròs Caldos amb sofregit de calçots i anques de granota. Casa Albert.


Casa Albert. Sant Carles de la Ràpita.






La Ràpita sempre tindrà un passat. Alguns creuran que sempre va estar millor.
Aquell petit poble de pescadors amb l'encant del barri del Xicago, les barques varades a peu de platja amb pagesos que alternaven l'arrossar amb el treball del mar ens queda a la memòria d'una manera impertèrrita.
També ens queda a la memoria l'esplendor de l'época del petroli a Sant Carles de la Ràpita. Heliports, inversors, restaurants d'estil nàutic, i pseudo-luxe atreien visitants  un poble que no es va deixar "Salouitzar" mai i que fins al dia d'avui ha aconseguit mantenir a ratlla una turistificació desmesurada en favor d'un turisme de qualitat.
Tot i així hi ha dies que ens agrada sentir-mos a aquella Ràpita passada des d'una prespectiva actual. Acollir allò que tenien d'encantador els barris del mar i gaudir de lo millor que aquest ens oferia.

Parlem de trobar un lloc amb aquest encant de mar allunyat de l'ambient de taverna. Més proper a un esplendor al que no li va arribar mai la decadència.


Parlem de Casa Albert per que han sabut recuperar un espai rescatat d'aquella época i que han convertit en Pensió i alhora també n'han potenciat el restaurant.
Per a que puguin guanyar-se bé la vida només havien de confiar en allò que el passat havia deixat en herència als Rapitencs. La cultura del mar i els productes de l'horta i el camp.
La Ràpita al plat.

Avui hem visitat per primera vegada Casa Albert a qui ja li seguíem la pista a les xarxes socials on sol anunciar el producte que li arriba fresc. Avui mateix ens recomana gambeta panxuda i musclos molt frescos. Nosaltres demanem navajes, i calamars abans d'un arròs que deixem en mans d'Albert. 
Deixarem que veigueu la qualitat dels productes que porten al plat en aquestes fotos per que també és digne de saber però anirem a parlar directament d'un arròs que ens ha sorprés molt gratament.

Albert ens presenta una cassola d'arròs caldós però ens xarra que al sofregit li ha posat unes anquetes de granota i calçot i la veritat és que li dona un gust molt complet i rodó al plat.

L'arròs està al punt per que el deixem reposar a la taula durant una estona tal i com ell ens recomana.
Acabem els entrants que us hem presentat i ens posem a analitzar un arròs que porta calamar i sípia, sofregit de pebrot i verdures i musclos i llagostins. A més de les anques i el calçot.
És un plat molt complet i l'arròs Montsià Extra li dona una bona textura.
El caldo és per a veure a glops per que encanta i els llagostins estan deliciosos. Us invitem a que l'aneu a provar. A sota us deixem la adreça.








 Sant Miquel, 343540 Sant Carles de la RàpitaEspaña

Comentaris

Entrades populars