Menjar ànec al Delta de l'Ebre. Pato del Delta.

Els arrossos del Delta de l'Ebre es solien fer amb productes que teniem a l'abast i a cada temporada en trobem uns.
És per això que no tenim un estàndard com el té la paella valenciana. El nostre arròs del Delta de l'Ebre té mil i una receptes i moltes d'aquestes poden incloure pato ( ànec per als acadèmics).
És per això que avui us parlaré del llocs on menjar pato.
No us vull recomanar cap lloc en concret,  és que us vull avisar que no deurieu menjar a qualsevol lloc pato.

Al Delta podem trobar pato de la mà dels caçadors que caçen diferents tipus d'ànecs. Polles, patos, àdena.. Uns més encertats que altres i per a paladars diferents. Podeu menjar pato a casa d'un caçador i serà el millor arròs que provareu , jo he tingut el plaer de ser invitat i no hi ha millor regal.
Però heu de parar compte amb els restaurants. Alguns compren directament dels caçadors sense passar per cap control sanitari. Poden contenir nivells de plom o tenir la fel o els fetges tocats. Jo no us puc explicar molta cosa però del poc que en se és prou per no refiar-me.

Hi ha restaurants que també reben exemplars dels caçadors però els porten a un control veterinari que els autoritza a servir-los al públic.
Al Delta només hi ha un escorxador específic de patos. I és Luisiana.

Www.granjaluisiana.cat

Aqui crien patos, tenen granja, control veterinari, escorxador i també fan distribució i venta al detall. Trobareu els millors ànecs per als vostres arrossos. 

Hi ha restaurants que els porten els exemplars per al seu control veterinari i això és tota una garantia de qualitat. 

Nosaltres per a il.lustrar el post hem volgut anar a tastar aquest arròs amb pato a Lo Pati d'Agustí. No cal dir que és per celebrar-ho de valent.








Comentaris

Entrades populars