Tres de tres a Lo pati d'Agusti.
Tres de tres.
Ens ha passat alguna vegada. Anar a un restaurant en colla i tenir debat sobre quin arròs demanar.
Nosaltres hem fet un petit dinar d'empresa i calia demanar de manera conjunta.
Uns són amants de l'arròs negre, altres fans de l'arrossejat. Hi ha qui no li agrada el peix i uns pocs que no menjen conill.
La paella té sovint la condició que ha de ser "mínim dues persones". I això ja ens obliga a establir un consens a partir de dues persones.
Al Delta de l'Ebre cuinem centenars d'arrossos i aquest bloc ho exemplifica. Llavors quin demanarem?
Al Pati d'Agustí tenen sol.lució per a aquest dilema.
El tres de tres és el que penseu i el que veieu.
És el resultat de l'ús d'un dispositiu que permet cuinar tres tipus d'arrossos en una paella. En ella es poden cuinar junts i aconseguir aquesta presentació tant curiosa.
Si els tres arrossos beuen del mateix caldo i comparteixen ingredients és un gran invent. Encara que sembli una estètica Trivial Pursuit, cosa que reforça la idea de "jugar junts", és molt bona idea.
Per servir-ho us posen una cullerada de cadascuna de les parts. Així cadascú també pot demanar de la que més li agradi i si sou con nosaltres, podeu provar-les totes.
Us deixo alguns entrants que ho acompanyen. Vam sortir farts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada