Caldo para paella Aneto natural.

No tots els dies podem anar a provar un arròs al restaurant. Però per què ens hem de privar de menjar un bon arròs qualsevol dia laborable?
Hi ha solucions comercials més i menys acertades però esperem que amb aquests posts i algun cèntim pogueu donar més categoria al vostre plat.
Nosaltres acostumem a menjar arròs sovint, però no tots els dies és festa ni hi ha reunió social.
Són dies per a nosaltres, dies que treballem i busquem algo efectiu per a fer un arròs.
He vist moltes coses en aquest món dels arrossos i una de les que més valor m'han transmés és el fet d'aconseguir un bon sofregit de verdures i tall per tal que no li calgui afegir caldo a l'arròs.
Però també hi ha dies que amb uns pocs llagostins, algo de canana o calamar i unes verdures fem un arròs i li afegim fumet.
Nosaltres, quant cuinem a casa no tenim tant de temps i anem per feina. I ens ajuda molt posar mitj brick de caldo per a paella d'Aneto.
Coneixem bé l'empresa i hem tastat tota lanseva varietat de brousbi caldos i podria assegurar que qualsevol ens abiria bé per cuinar un arròs.

Sabem que és Natural o si més no és del que ens refiem més. És de carn i verdures aquest i ens va molt vé per a una mixta. En provem d'altres i algun dia us tornarem a fer un post de la seva varietat.


A casa hi posem un sofregit però aquest diu que ja en porta. No voldriem fer un arròs només amb això, així que afegirem, a més de les verdures del sofregit, algo de tall com canana, pollastre, costella i llagostí.
Amb això i un poc d'arròs Montsià podem arribar a menjar molt bé qualseol dia d'aquests. Si ni tinguèssim destresa en fer-ne,?utilitzarem sempre aquest caldo.
Mireu quina bona pinta. Aquest ANETO si que val per a fer arrossos.

Emplatat fa tot el goig del món.


Comentaris

Entrades populars