MUVA. Arròs molt mariner de gamba roja i escamarlà.

Muva.
Ningú sap on s'acaben els límits d'influència de les Terres de l'Ebre, o qui sap, serà que no hi ha fronteres.
La nostra visita al MUVA ve donada per que el xef Dani i la seva encantadora dona Claudia estan afincats al poble de les xiques guapes. A Santa Bàrbara van muntar el seu petit restaurant i ara exerceix a Penyíscola.












.




















El MUVA és un restaurant que compta amb uns vistes privilegiades de la costa marina però no és limita a sorprendre amb un espai increïble sino que la seva cuina està a l'alçada de l'entorn.
No són una arrosseria, tenen plats amb productes de primera i la seva fama ve donada per una carta sorprenent en cada plat. Però nosaltres tenim un blog sobre arròs i voliem una entrada del MUVA al blog. Aprofitem la visita a MUVA amb els companys del Llar en motiu del dinar de germanor que fem gràcies a les propines dels clients del Llar Amposta. 
Dani ens ofreix un repertori de plats exquisits abans i després d'aquest arròs que ens fa salivar de recordar-ho. Es veu que ha sabut proveïr el seu rebost dels millors productes per que aconsegueix un sabor per llepar-se els dits.

El fet que sigui melós fa que entri més fumet a cada cullerada i això el faci més potent.
L'el.lecció de la varietat Carnaroli fa que el plat exerceixi una distància entre els plats de paella del típic restaurant de penyíscola i el converteixi en un arròs a tenir en compte. Ens agradaria provar-la amb una varietat més propera per veure com sona però en sortim satisfets.












Ja que estem, ens agradaria recomanar-vos la visita per provar alguns dels plats de la carta. Aprofiteu la temporada baixa per visitar Penyíscola que és quant és més encantadora. I de passada remateu-ho amb una bona copa a l'Entredosaguas que està a sota mateix del restaurant.



Aquí teniu les seves dades. 
http://www.muvabeach.com/nuestra-carta/

    Direcció: Calle Porteta, 5, 12598 Peñíscola, Castelló

    Algunes imatges per que tingueu consciència de la magnitud de la tragèdia. 













Comentaris

Entrades populars