Riet Vell. Arròs ecològic, negre o vegetarià.


Hi ha en el Delta una potencialitat turística d'investigació i lleure que és el Birdwatching o ,com es diu aquí, vore moixons. Aquí hi fa cap una alta quota dels turistes que visiten el Delta. I per a dinamitzar un poc tot això tenim la reserva de Riet Vell.
Ells promouen la visita de molts interessats en la riquesa d'aus que té el Delta però també organitzen jornades de pedagogia.
Una d'elles és la festa del fangeig que nosaltres vam visitar a la Reserva de Riet Vell. Una part del cultiu de l'arròs molt important per a les aus. Per que es remou la terra i afloren a la superfície molts aliments per a les aus que visiten el Delta.


Els de Riet Vell elaboren arròs ecològic i nosaltres n'hem provat uns durant aquestes jornades.
Abans que res us parlarem sobre l'arròs ecològic doncs és quasi inexistent. L'arròs ecològic no és productiu, l'herba no el deixa creixer amb força i sovint la única font d'ingressos possible per a aguantar una collita així són les subvencions.
Us posem un exemple de camp arreglat i un d'ecològic per que pogueu treure conclusions.
Camp d'arròs de collita ben atesa.

Camp d'arròs ecològic.

Com podeu veure, poc arròs sen pot treure d'aquí i la seva recolecció i processament augmentarà molt el preu final del kilo al detall.

Nosaltres hem provat el de Riet Vell en dues versions que us anomenem.

Arròs de negre de calamars.



Un arròs fet al punt que us recomano per als qui us agradi l'arròs negre.
Ben cuinat i amb el valor afegir del cultiu ecològic.

Arròs vegetarià



L'arròs de verdures sempre us pegara en dolç ja que les verdures li aporten dolçor als arrossos. Però si algu no es permet menjar animalets li anirà molt bé conèixer aquest plat.
Val a dir que aquest arròs surt molt bé. Proveu-lo i envieunos comentaris.

Comentaris

Entrades populars