Arròs melòs de galeres i bròquil. Per Maite Subirats.

En algunes entrades ja hem constatat que la gastronomia és cultura o que la cultura té una especialitat gastronòmica.
Algunes de les entrades ja inclouen grans gestors culturals que compten amb el menjar i l'arròs com a aglutinador de converses al voltant de la cultura. O converses de cultura al voltant del plat.
En definitiva ve a ser la mateixa cosa.
És important que els bons gestors de la cultura al nostre territori entenguin els productes de la zona com a grans actius per a transmetre cultura. I si el client ha de ser turisme vale i si ha de ser per nosaltres també.
Maite Subirats això ho té molt clar. I natros tenim molt clar que sap tant de cuinar com de cultura. Això vol dir MOLT.

En aquesta entrada ens presenta una recepta d'arròs melós amb broquil i galeres que us agradarà molt.

D'arrossos se'n cuinen quatre tipus: secs, melosos, caldosos i dolents. I aquest últim no ens interessa. Avui cuinem melós amb Maite.
A Maite li agrada sofregir les galeres acompanyades d'alls, un poc de ceba i tomàquets.
Després reservarà les galeres per a afegir al final. Ja fa bona olor això.

A continuació afegeix un bon grapat de bròquil i el caldo que necessitarà l'arròs. Podeu afegir-li fumet o infusionar lo que hi ha a l'olla per aconseguir un caldo natural.
No hi molt de secret en la elaboració però té molt de mèrit aquesta combinació. Cal felicitar-la.
Al final, afegiu les galeres i com van bé de preu, en podeu coure unes quantes per a acompanyar.
Us animem a provar aquesta recepta i a felicitar a Maite per aquesta aportació.

Comentaris

Entrades populars