Arròs de polp i canyuts a Restaurant l'Estany. Casa de Fusta

El Restaurant l'Estany podria ser el comerç que millor ha aprofitat el turisme que a comptagotes visita el Parc Natural del Delta.
Gràcies al seu emplaçament, vora la Casa de Fusta i a tocar dels miradors i les llacunes de l'encanyissada i la tancada, aquest emplaçament és un punt de trobada i far dintre el Delta.
Això també ho han potenciat establint serveis al voltant de les necessitats del visitant. La cuixota és una empresa que es dedica al lloguer de bicis, barques de perxar i acompanyament o guia turístic.
Al costat, el Museu de la Casa de Fusta ( que recomano visitar ) i la barraca ( agrobotiga i punt d'informació), completen aquest oasi enmig del hemidelta dret.
Tot aquest enrenou turístic fa pensar de vegades que la massificació pugui minvar la qualitat dels productes del Restaurant.
I potser que alguna vegada fos així, per que es posa fins a la bandera per dinar. Però sempre que hem anat, Lluis ha dedicat el temps d'atenció necessari per honorar la nostra presència. I també hem provat bons arrossos.
Com aquest de polp i canyuts amb arròs Montsià Extra.
L'amic Adam Tomàs ( qui asseguren que serà alcalde d'Amposta a partir del maig) ens va convocar a un dinar per fer difusió dels seus plans i va encertar en el lloc i en el menú.
Un arròs fet amb pop i acompanyat de canyuts amb poc mès que un sofregit i un fumet.
Cal agrair el polp de quant en quant ja que el calamar, el xipiró i la canana són més habituals que no pas el pop.
L'arròs estava al seu punt. Solt i amb el color natural.
És només un de la gran quantitat de arrossos que podem trovar al Restaurant l'Estany.
Proveu-ne algun i envieu-nos la vostra opinió.

Comentaris

Entrades populars