Arròs de pato i verdures.


El pato per a l'arròs és un producte que s'ha de manipular molt bé per a convertir un arròs en un arròs excel.lent.
Qualsevol au de caça no es pot treballar de la mateixa manera que una au de granja. Així com el pollastre es pot afegir a la paella i coures amb els ingredients; el pato ha d'estar, primer de tot, ben pelat i desplomat ( no recomanem pelar-lo al bot ja que perd part gustosa) i després ha d'estar una bona estona a foc lent.
Netejar-lo bé és per evitar de flateje ( fer olor) i amb la cocció també ajudem a eliminar gustos forts.
Són animals que es passen la vida fent exercici i el greix que acumulen és per a funcions de control de temperatura principalment. És una carn ben musculada que ha de coures poc a poc i a foc lent durant uns 25 minuts.
Hi ha qui el confita abans ( coure a foc baix durant molt de temps sumergit en oli) o bé el posa ja confitat ( comprat).
Totes les possibilitats són vàlides.
La resta dels i ingredients és a gust vostre.
Jo només us aconsellaria que les petxugues ( el magret) les reserveu per gaudir-les a la planxa amb sal grossa. És una part molt noble.
Us deixem un arròs d'ànec ( pato) fet amb verdures que va sortir excel.lent.


Comentaris

  1. Hi ha un altra manera de fer-lo, que és posar-lo amb aigua gelada sols que el cobri i quant arranca el bull, llevar-lo i ese aigua que es cargada de impureses i de restos de sang es llença, despues ja es pot fregir o confitar en oli sua un 0.4 per exemple, a 80º, el temps... depend del pato, de fet les femelles es fan abans.
    ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars