Arròs de productes ecològics. Km0. Recepta de Neus.

Viure al camp té, al nostre parer, mès ventatges que desventatges. Però una de les més notables és que si tens opció de cultivar un hort, uns fruiters o criar algun animal, la recompensa és grandíssima.
Neus ens fa una recepta molt senzilla a priori però amb un gran relat que contar.
No és d'aquelles receptes que procuren posar coses i més coses, més ingredients i més tall. És un arròs tant còmode de menjar com generós en sabor.

La recepta està elaborada amb productes senzills.
-Un carabassó
-Una pastanaga
-Una ceba petita
-Uns xampinyons
-Tomàquet ratllat o triturat
-Arròs del Delta de l'Ebre
-Caldo de pollastre de casa.


I la elaboració encara és més senzilla.

-Sofregiu les verdures.

Sofregiu un poc l'arròs.

Calenteu el caldo de pollastre de corral criat a casa.

Mulleu l'arròs amb el caldo.

Ara corregiu de sal, pebre i color.

Un poc de picada d'all i julivert.

I arròs fet.
Tot i la poca dificultat en la cocció, no us serà fàcil trobar els ingredients tant fàcilment. Donçs la majoria són de l'hort propi, de procedència ecològica, de cria propia o de cultiu de proximitat.
Això si que és un "arròs del terreno".
Però no us deixeu enganyar per la senzillesa de la seva aparença. Amaga sabors molt intensos que sumats a la cocció correcta de l'arròs el situen a molta alçada al rànking.

Comentaris

Entrades populars