Arròs RICENTUM. Recepta de risotto.


Recepta reblocada de la pàgina web de Ricentum on podeu trobar moltes experiències. 
http://ricentum.com/

Risotto de bacallà i gambes


Ingredients (4 persones):
300gr. arròs bomba RICENTUM, 200gr. de gambes pelades, 100gr. de brandada de bacallà, 1l de brou de peix, 1 ceba gran, 1/2 pebrot vermell, 1/2 pebrot verd, 1 gra d’all, 1/2 got de vi blanc, 100gr. formatge parmesà ratllat per l’arròs, 50gr. formatge parmesà ratllat per la galeta, oli d'oliva i sal
Preparació:
Enrossir en una cassola la ceba i l’all tallats fins amb un bon raig d’oli. Passats 5 minuts, afegir el pebrot vermell i verd tallat petit i deixar-ho a foc lent fins que el conjunt prengui un to daurat. Afegir les gambes i seguir la cocció fins que aquestes agafin color. Continuar amb la brandada i deixar-ho uns pocs minuts, esperant que es barregin bé els ingredients. Abocar l’arròs i remenar, deixant que l’arròs vagi absorvint els sabors. Un cop agafin una textura més compacta, afegir el vi i deixar que evapori, per continuar abocant-hi el brou, primer dos terços, i després anar afegint-ne segons veiem que va absorvint l’arròs. Passats uns 20 minuts, en què haurem remenat de tant en tant, apaguem el foc i hi afegim el formatge parmesà ratllat, remenant fins que s’hagi fos del tot. Emplatar i servir ràpidament, decorant-ho amb una branqueta de julivert i una galeta de parmesà fos.
Natàlia i Xavier
Sant Cugat del Vallès

Comentaris

Entrades populars