Paella de marisc i pollastre. Cuinada per Carlos Alonso .

Fa uns dies que hem encetat aquest apartat del bloc en que donarem cabuda a receptes de col·laboradors. Un dels objectius inicials era crear una panoràmica dels arrossos que es cuinen a les Terres de l'Ebre i per a això feiem recerca en establiments on tothom pugui trobar un bon arròs. Ara volem preguntar a la gent d' apeu, als amics, als grans, als joves, a les mares cuineres i als bon arrossaires i completar així la panoràmica que paral·lelament dibuixem amb el primer apartat.

Així començem avui, després de dos reblocs per a encetar l'apartat; amb una paella cuinada per Carlos Alonso.

Paella de marisc i pollastre.



Ingredients:

Arròs NOMEN
Galeres
Navalles
Musclos
Almeja
Crancs
Gamba
Xipirons
Pollastre
Brou comercial.



Carlos ens ha cuinat als amics de Queens una Paella molt completa basada en un bon grapat de productes del mar.
Ens ha agradat molt que la cuina a la llenya i hem comprovat la dificultat que comporta controlar el foc segons demandi el plat.

Després de sofregir ben bé el pollastre, ha afegit el marisc i els xipirons. Cuidadosament, ha reservat el marisc que ho necessitava per afegir-lo al final de la cocció.

L'arròs el cuina amb brou de peix i la cocció li queda al punt. Carlos sap que el menjar també entra pels ulls , per això li agrada decorar amb el marisc reservat.

Tot plegat, un bon arròs. Sigui amb els ingredients que sigui, el més important és que l'arròs quedi al punt i Carlos ho ha aconseguit.

Lo millor de tot és que la companyia era molt bona.

Us deixem una sèria de fotos del procés invers.  (Cliqueu a sobre de les fotos per veure-les amb més detall)














Comentaris

Entrades populars