Restaurant Les Barques Can Joan. Arròs d'alls tendres i cloïsses.

Les Barques Can Joan. Les Cases d'Alcanar. 



El respecte que tenim per la família Martinez-Idiarte és molt gran per que fa molts anys que els anem dedicant apreci. Un apreci que no és gratuït, se l'han guanyat a base de fer-se costast uns als altres i tirar endavant els projectes com una família molt unida.
No dic això de vades ja que cal entendre la prespectiva de tot per saber com han fet crèixer un petit local de Les Cases d'Alcanar dedicant hores cadascun dels membres de la família per convertir-lo en el que per a nosaltres és el restaurant de referència nostre a Les Cases.
Sense restar importància a cadascún dels restaurants d'aquest petit nucli de pescadors, per a nosaltres anar a dinar a les Cases és sinònim de passar a veure a Marc i a Joana.
Voliem dir això per que serà important que sabeu que fem un esforç per ser objectius en les nostre paraules alhora de presentar-vos l'arròs de alls tendres i cloïsses (almejes).

Arròs d'alls tendres i cloïsses.




Arribar a Les Barques i deixar-mos portar. Dir-li a Marc que ens posi a taula l'arròs que ens vulgui recomanar. I veure com fuig de plats pretenciosos i preuats i ens sorprén amb un arròs molt humil. 

Fet amb alls tendres i cloïsses. Senzill, no? També espectacular. 
Només veure la paella a taula podem adivinar que se'ns presenta un bon dinar i que els qui som a taula podem dedicar-mos a parlar d'altres coses, per que lo tema del menjar el tenim sol·lucionat. 
La tèndència de paelles recarregades d'escamarlans, pebrots, musclos, polps, llagostes sembla que s'està quedant arraconada i cada vegada els restauradors volen identificar cada arròs amb pocs productes. Per a que el sabor de l'arròs sigui definit. En aquest cas, un arròs de alls tendres i cloïsses ha de tenir sabor a aquestes dues coses. Dos productes que sabem que reben de l'horta d'Alcanar i de la llotja de peix que tenen a pocs metres del restaurant. 
Aquest arròs té un "fondo" de peix que li dona molt de sabor sense amagar els solistes d'avui. 
Ja sabem que l'all tendre, igual que la carxofa dona molta personalitat a un plat i en aquest arròs és inconfusible. Les cloïsses o almejes fan que entre forquillades tinguem alegries ben bones. 



El Restaurant Les Barques Can Joan sempre fa servir Arròs Montsià Extra. 


Us diem que Marc té bon ull per a recomanar-vos el que aquell dia toca. Nosaltres us invitem a que us encomaneu a ell i l'escolteu. Als fogons donaran sentit a tot això i Joana us ho portarà.
Em dit que ens estimem molt a Joana? Doncs queda dit.

Visiteu Les Cases d'Alcanar per provar els millors arrossos mariners.


Comentaris

Entrades populars