On menjar arròs a les Terres de l'Ebre. I al Delta de l'Ebre.

Arribada la temporada alta, sou molt els qui ens demaneu on poder anar a menjar un arròs a les Terres de l'Ebre. Alguns preferiu que us recomanem on menjar bé al Delta de l'Ebre però en aquest blog preferim parlar de les Terres de l'Ebre i fins i tot, del seu camp d'influència cap a l'exterior.

Doncs bé, nosaltres no podem fer una valoració subjectiva de quin arròs haurieu de provar però si que us podem fer cinc cèntims dels arrossos que més éxit han tingut en quant a visites, lectors, comentaris en aquest blog.

Dades tècniques a saber-Abans que ningú caigui en l'error de valorar les primeres posicions, cal dir que hi ha restaurants als que encara no hem anat i és important afegir que l'origen del tràfic al blog sol ser principalment les cerces a buscadors. Amb això podriem deduïr que si un restaurant ja té una pàgina web ben posicionada absorvirà molt de tràfic cap allí. En cas de no tenir web corporativa, el nostre blog serà qui allotjarà aquestes visites. Altres variables poden ser el temps que fa que vam penjar el post i les visites que han pogut anar acumulant. Altres, com la primera posició, pel seu grau de lligam, tenen un valor sentimental que ens ha degut fer compartir-lo més. Cal valorar totes les causes que provoquen aquesta llista.

Nosaltres lluny de valorar qualsevol proposta (ja ho fem en els posts) només enumerarem els post dels arrossos que més éxit han tingut. Així que aquí va la llista.L'arròs col i fesols de ma mare.
Vegeu el post original aquí. 

Paella mixta a Can Machino. (Muntells)
Vegeu el post original aquí. Tres de tres a Lo Pati d'Agustí. (Amposta, Poble Nou del Delta)
Arròs mariner a Can Navia ( Alcanar )
Vegeu el post original aquíArròs caldós d'all i pebre a Ca'l Faiges ( Amposta, Poble Nou del Delta)
Vegeu el post original aquíArròs de cloïsses i llagostins a Lo Racó del Riu ( Sant Jaume d'Enveja)
Vegeu el post original aquíArròs de carxofes i llagostins ( Les Cases d'Alcanar )
Vegeu el post original aquíArròs caldós a Casa Albert ( La Ràpita )
Vegeu el post original aquí
Arròs de congre i galeres a Can Batistes ( La Ràpita )
Vegeu el post original aquíArròs caldós amb ànec d'Albert Guzman ( La Ràpita )
Vegeu el post original aquíArròs caldós de galeres i escamarlans al Paiolet ( Tortosa )Arròs negre al Petit Cafè ( Amposta )
Vegeu el post original aquíArròs mariner a l'Aube ( Deltebre )
Vegeu el post original aquí
Paella marinera a Miami Mar (La Ràpita )
Vegeu el post original aquí
Arròs de verdures i corder a Temps de Terra ( Amposta )A més d'aquests arrossos, teniu moltes entrades en aquest blog que us podran guiar. Podeu utilitzar el cercador per trobar el que necessiteu. I recordeu que és un NO RÀNKING.

Comentaris

Entrades populars