Restaurant La Botiga. Arròs del Delta a Tarragona. El Serrallo.

Restaurant La Botiga. Arròs del Delta a Tarragona. El Serrallo. 

Ens llevem amb un peu a terra desprès d'un fos a negre. Ens desvetllem i començem les nostres tasques un altre dia. Engeguem nous projectes, fem noves relacions i de vegades ens marquem fites que substitueixen a altres.
Cap al migdia necessitem nova energia i busquem on menjar. Ens restaurem el cos i d'aquí hauría de tenir l'origen la paraula restaurant. De restaurar-se per tornar a emprendre una altra vegada les tasques. Potser sona molt fisiològic, però de vegades això és converetix en un Restart.
Un Reset mental si ens trobem amb amics o companys de projecte per resoldre un trencaclosques laboral, per desembolicar aquell nus o resoldre dubtes. Posar en comú coses.
Dàixò es tracta el fet de menjar amb gent. Compartir i també anar digerint amb les paraules aquests plats que ens cauen a taula. 


En aquest cas vam visitar un restaurant del Serrallo anomenat la Botiga ja que ens diuen que serveixen arròs del Delta de l'Ebre. Després hem preguntat i esbrinat que gasten Arròs Extra Bayo i que per a caldosos utilitzen el bomba. 


Nosaltres hem anat uns quants, ja amics, de menú i a mi m'ha satisfet el resultat. Està clar que menjar davant mateix de les barques dels mariners és simptoma de bon producte a la paella ( o arròs a la marinera). 
I més si estem en festes del Carme. Aquí no deuria fallar res.




Unes racions molt completes que porten tot tipus de productes del mar i de l'hort. És un bon arròs i fet a dintre d'un menú. Ja m'agradaria provar un dels caldosos que aquí sugereixen però això serà per quant acabem els projectes que tenim en comú els amics del Curs de Comissariat.

Mentrestant, podeu anar seguint la nostra feina a
https://www.facebook.com/1Reset

Nosaltres després d'aquest arròs estem preparats per fer molta feina. 



PD: Ens agraden molt aquestes sepietes petites. Bon producte!. 





Comentaris

Entrades populars