Bouesia 2015. Paella augmentada.

Abans de tot disculpeu les imatges que il.lustren el post donat que documentar una paella de nit té certes dificultats.

Bouesia ha esdevingut durant els últims 10 anys la resistència dels esdeveniments culturals a les Terres de l'Ebre i no ha perdut el caràcter revolucionari en cap de les seves accions.
Bouesia té amics a la vora del riu Ebre i a les ribes del Túria, busca localitzacions pel Delta de l'Ebre i importa situacions properes a l'albufera. I és que si bé l'agricultura i la música ja tenen un agermanament històric amb València, ara és el sector artístic el que estableix lligams amb els socis de llevant.

En aquest cas, els amics de València venen al Delta no per a donar lliçons sobre l'arròs sino per a posar damunt l'escenari les virtuts, diferències i similituds de la cuina de la paella o l'arròs.


Deia Guy Debord que estem en la societat de l'espectacle i com a tal, ens prenen més en serio quant convertim quelcom en un espectacle.


Durant massa estona, vam debatre molts punts sobre l'arròs i la seva cuina amb la banda sonora d'uns sons augmentats amb un micro de contacte i dirigit per un perfecte speaker/dinamitzador.
Us deixem aquestes imatge per entendre què és el que va passar aquella nit d'estiu a EbreTerra.








Comentaris

Entrades populars