Lo Pati d'Agustí. Paella de l'hort i la mar.

Hi ha un fet que ens correspon als del Delta de l'Ebre que ens preocupa diverses vegades l'any. És portar a algún foraster a menjar arròs a un restaurant.
La primera intenció és buscar el lloc més luxós i així fem una cerca mental dels H***** i Restaurants de luxe. Aviat ens adonem que el nostre convidat ja deu tenir llocs especials de ***** allí d'on ve. 
Llavors canviem de parer i pensem en buscar tot lo contrari, algo més d'aquí i busquem fondes antigues, tasques o tabernes on el caliu d'aquí els abraçi. Unes altres vegades buscarem sorprendre'ls amb plats exòtics com les anques de granota, les ortigues o l'anguila. Per posar a prova el seu atreviment. Sense pensar que si ens fèssin aixó a nosaltres pensariem diferent.
A nosaltres ja ens ha passat diferents vegades i sovint escollim llocs que compleixen un requisit. Fer un bon arròs.
No ens importa menjar amb mantel de paper ni en cadires de plàstic. No demanem fil musical ni decoracions florals a la taula. Sabem que l'invitat busca un bon arròs.
Aquest vegada hem portat l'amic Alan a Lo Pati d'Agustí. 
Per que tenen una justa varietat i ell pot trobar quelcom ajustat a la seva dieta.
I també per que Agustí fa les paelles a la llenya.
No tornarem a lloar les virtut d'Agustí per que ens sembla que són ja conegudes. només us direm que quant vinguin forasters heu de pensar que no està la vostra imatge en joc. Està tota la reputació d'un territori. En aquest bloc trobareu algunes entrades amb arrossos per portar als vostres invitats.Comentaris

Entrades populars