Dijous paella a Casa Bella.

Encara no està molt clara l'etimologia de l'expressió "dijous paella" però el que ha fet forat en l'imaginari col.lectiu dels restaurants de menú a Barcelona és que els dijous es mereixen un plat de paella.
La turistificació que sofreix Barcelona fa que tots els dies siguin diumenge i les rambles i zones de turisme estigui farçit de promotors que t'aborden amb pamflets per que provis la seva "paellafail".
Els restaurants de menú, sovint més amagats de les artèries turístiques, encara respecten els dies per a la paella.
A més, la clientela que els sovinteja, solen ser persones que coneixen bé el lloc i els respecten les virtuts i els defectes.

Nosaltres hem visitat el Casa Bella a tocar de l'Arts Santa Mònica i en motiu de l'Eufònic Urbà. Una mostra d'art sonor que porta a la ciutat lo bo i millor de les propostes de la seva edició a Terres de l'Ebre.

Som postmoderns però valorem lo tradicional .

La Paella de muntanya pinta així a Casa Bella.

A primera vista ja detectem que el tall de llima que en els llocs de turisme s'acompanya com a antídot ens podria sobrar. Per que l'aparença supera de molt a les seves versions de la rambla.
Un arròs amb costella i pollastre hereu d'un sofregit de verdures com pebrot i pèsols.


El gust és de paella clàssica dels dijous ( diferenciada de la paella tradicional valenciana). Bó, de casa, feta per la mestressa tot i que amb algun aroma a Paellador ( que deu venir d'alguna espècie o altra).


El tema de la varietat de l'arròs i els tempus del menú ja l'hem comentat a voltes i arribem a la conclusió que hem arribat 20 minuts tarda a l'hora de dinar i que l'arròs ja està passat com podem veure a la foto.
Nosaltres farem com els seus clients i empatitzarem amb ells. Els respectarem els defectes i els lloarem les virtuts ja que d'una cosa van sobrats. I és de simpatia.
De simpatia i d'una sombra blava impecable.
Si a més de tot això li acertèssim la varietat i li posèssim per exemple un bomba, ben bé podria exposar-se a sales de l'edificí veí.
Sabem que això és difícil i que un menú de 10€ ( primer, segon, postre, vi, pa i cafè) ens pot oferir poc mès que això. Així que estem pensant que un altre dia arribarem a hora i l'encertarem.

Comentaris

Entrades populars