Paella marinera per Jordi Prats.
Ens l'ha detallat molt bé i pensem que us serà util coneixer-la i provar-la de fer a casa vostra.
Val a dir que ell és un defensor de l'arròs Montsià EXTRA que és una de les marques que envasa la varietat Montsianell. És una varietat que fa un bon intercanvi de sabors tot i però que s'ha de cuidar amb molta cura. El seu punt òptim de cocció recau en un franja molt curta que ronda els 12/13 minuts tres minuts dalt/baix i amb un temps de repòs també limitat. Estar per sota ens fa menjar un arròs cru, anar per sobre destrossaria un arròs però podriem muntar paret amb aquest engrunall pastós.
Jordi ha estat correcte amb la cocció i per això us ho volem compartir aquesta paella marinera. Ell en diu de fruits del mar però fruits del mar alguns ho entenen com a cloïsses, musclos, navajes i petits xipirons o cefalòpods. Encara que la marinera estandard també duria marisc i closca creiem que li escau millor. Potser el nom és lo de menys.
Paella marinera ( Jordi li diu fruits del mar).
Sofregir unes gambes a la paella i reservar.
Fer un bon sofregit amb oli d'oliva, sal, all i julivert, amb un poc de ceba, tomàquet i tallarina.
Afegir el fumet de peix. Millor si l'heu fet de casa.
Deixar bollir i afegir la mesura adequada d'arròs. Ell ho fa amb el sistema de creu que amb bon ull és dels més útils.
Seguir les instruccions del fabricant en quant a cocció de l'arròs i reposar uns minuts. S'incorporen les gambes oblidant-se de decoracions ridícules i llest!
Ens sembla que si la proveu a casa vostra en sortireu satisfets.
Us passarà com a aquella de l'anunci. Portareu un somriure d'orella a orella durant dos dies.
Si us animeu a enviar-mos la vostra recepta amb arròs de les Terres de l'Ebre ho agraïrem. Si ens la deixeu provar ho agraïrem més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada