Arròs caldós d'all i pebre i polp. Ca'l Faiges.


Una altra vegada a Ca'l Faiges.
Si. És un dels millors llocs per tastar gran varietat i bona d'arrossos.
I aquesta vegada l'hem visitat per a provar un arròs caldós molt atrevit.
Aquest arròs caldós d'all i pebre i polp és ideal per a compartir amb amics com els meus. Atrevits de paladar. Per que l'all i pebre és un grab potenciador dels sabors i arriba a picar un poc.
Res que no es pugui sofocar amb una copa de cava.


Ens encanta el polp (pop) als arrossos i aquest es desfà a la boca. El fet que sigui caldós ajuda a que cada cullerada sigui un glop de mel. M'hagués begut tot el caldo com si fos una sopa però ès que l'arròs estava al seu punt. I si no ho haguès estat, en beure's un poc de caldo es posa al lloc.
Aquí, a més, el secret d'origina amb l'all i pebre que és una salsa d'origen valencià que ressalta infinitat de plats de peix.



Nosaltres que hem provat alguns arrossos a Ca'l Faiges proposariem aquest a plat estrella. Si hi aneu, quedareu molt bé.


Comentaris

Entrades populars