Paella de Marisco. De Irene. Amb el suport de BORGES.

Passejant pel supermercat busquem inspiració per a una nova entrada al nostre bloc.
Ara que ja hem encetat l'apartat de precuinats i preparats per a paella, ens trobem amb un producte que ja pel seu disseny de producte ens indica que podríem estar davant una bona alternativa econòmica per a sortir del pas.
La Pella de Marisco De Irene amb Oli d'oliva Borges té un disseny cuidat i es diferencia d'altres productes similars per cridar l'atenció a partir del disseny. La combinació de colors verd ( associat a l'oli d'oliva potser) i negre ( no deixa mai de recordar-mos a "etiqueta negra") que remet a una experiència gourmet juntmament amb un foto amb macro del suggeriment de presentació ens podria donar pistes.
Val a dir que la inclusió de la marca BORGES com a suport també té molt a veure amb la elecció enfront a altres productes similars. 


Veient l'envàs que resa 2 persones i 12 minuts ens estranyem un pèl. Si l'arròs costa depenent de la varietat i la recepta entre de 12 i 16 minuts de coure. Quin temps deixarem per a coure el sofregit i els ingredients?



El que no havíem reparat és que aquest producte conté tot lo necessari per fer una paella (excepte l'aigua). Porta un precuinat de tots els ingredients que inclou l'arròs semi-llarg cristal·lí , una varietat de calamar, crustacis i mol·luscs, i un sofregit de verdures també amb pèsols i pebrot. 

 

Els ingredients, com en els preparats són petitets, a mode decoratiu sembla. A nosaltres ens agrada entretindre-mos (no massa tampoc) menjant algun llagostí o gamba, xuclant algun musclo.. Però aquí no farem fira, ens arreglarem amb lo que tenim si l'arròs surt bo. 


Les instruccions només recomanen afegir aigua i bullir tot el conjunt d'ingredients. Nosaltres li afegim aigua calenta tot i que no ho sol·licita.
La paella que fem servir és una domèstica que no ens oferirà socarrat però seguim al peu de la lletra lo de 2 racions i a casa no en tenim cap tant petita (apunteu regalar-ne una al sant :) )


En aquesta paella no hi truc. 12 minuts i treure. Dubte si deixar reposar o no i ens entaulem per descobrir que si bé millora amb els minuts que passen, podríem menjar-la recent retirada del foc.

El que ens sorprèn és el gust i la presència. Que un arròs bastant bo. De gust reconegut. Calcat a la paella de marisc i de formalització prou digna (salvant els minúsculs crustacis). 


Una paella amb un color molt bonic i si controleu l'arròs, d'una textura molt adient a aquest plat. 



Nosaltres estem sorpresos per que ben bé podria dissimular en qualsevol plat l'origen comercial si no la delatessin els caps negres i l'arròs semi-llarg.
No em parlat de la procedència dels productes (encara que la suposem exterior) per que no ho especifica a l'envàs.
Al final, el que importa és poder menjar un arròs i aquest, per pocs euros ens podria treure de qualsevol apur si no som hàbils cuinant paelles.
La nostra recomanació des d'aquí aniria pel camí de exportar aquest i no d'altres productes que hem vist pel món. Al menys, els qui estan fora (cada dia més) podrien tenir-lo de referència.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars