Una recepta a casa la padrina. Ricentum collita 2013
Avui hem fet una bona paella a casa de la padrina. Una cel·lebració de Nadal molt divertida.
Ha estat molt senzilla, els ingredients són pocs i l'arròs Ricentum de la collita 2013.
Ja hem parlat diverses vegades de Ricentum com uns dels millors arrossos del món. Al nostre parer, l'arròs Ricentum és dels pocs arrossos bomba que es defensen en una paella.
Però això és el nostre parer i cada dia respectem altres opinions.
Us deixem amb la recepta a continuació:
Per al sofregit de verdures.
Tomàquet
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
All
Julivert
Per a la paella.
Calamar
Gambetes
Musclos
Gamba
Caldo de peix
Arròs Ricentum collita 2013
En aquesta ocasió s'ha realitzat l'enrossit de les gambes i s'han reservat.
Tot seguit s'ha fet el sofregit de verdures i a continuació s'ha sofregit també l'arròs.
Amb aquesta tècnica, l'arròs es sella i fa una cap cruixent que controla l'esclatat.
L'arròs bomba no sol esclatar però si que pot arribar a passar-se.
Diuen alguns que la diferencia entre la paella valenciana i l'arròs de les Terres de l'Ebre (a part dels ingredients) és que aquí sofregim l'arròs abans del caldo i que allà, quant el caldo bull, s'afegeix l'arròs.
Una vegada està l'arròs s'incorporen les gambes i llestos.
Recomanem seguir les intruccions de cocció de l'envàs per aconseguir un arròs ricentum excel·lent.
Aquesta ha sortit un pelet caldosa però li dona una molt bona textura.
Ha estat molt senzilla, els ingredients són pocs i l'arròs Ricentum de la collita 2013.
Ja hem parlat diverses vegades de Ricentum com uns dels millors arrossos del món. Al nostre parer, l'arròs Ricentum és dels pocs arrossos bomba que es defensen en una paella.
Però això és el nostre parer i cada dia respectem altres opinions.
Us deixem amb la recepta a continuació:
Per al sofregit de verdures.
Tomàquet
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
All
Julivert
Per a la paella.
Calamar
Gambetes
Musclos
Gamba
Caldo de peix
Arròs Ricentum collita 2013
En aquesta ocasió s'ha realitzat l'enrossit de les gambes i s'han reservat.
Tot seguit s'ha fet el sofregit de verdures i a continuació s'ha sofregit també l'arròs.
Amb aquesta tècnica, l'arròs es sella i fa una cap cruixent que controla l'esclatat.
L'arròs bomba no sol esclatar però si que pot arribar a passar-se.
Diuen alguns que la diferencia entre la paella valenciana i l'arròs de les Terres de l'Ebre (a part dels ingredients) és que aquí sofregim l'arròs abans del caldo i que allà, quant el caldo bull, s'afegeix l'arròs.
Una vegada està l'arròs s'incorporen les gambes i llestos.
Recomanem seguir les intruccions de cocció de l'envàs per aconseguir un arròs ricentum excel·lent.
Aquesta ha sortit un pelet caldosa però li dona una molt bona textura.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada