Menú al Bon Marisc. Paella marinera.

LA PAELLA LA PAGO.

Si, així és. Cada vegada més em comenten que això de tenir un blog i anar menjant per aquí i per allí deu ser un xollo.
Però no es cert. Cap de les paelles que es presenten en aquest bloc són fruit de la invitació. Totes les paelles les paguem i les hem pagat. Encara no ha arribat el dia que un restaurant ens inviti a provar la seva. Això vol dir que anar sovint de restaurant a menjar paella no és que diguèssim econòmic. Per que a més de menjar paella, també anem a restaurants d'entrepans, a pizzeries, a rostidors etc. I solem anar la família. Vés sumant!
És per això que algunes de les vegades anem a tastar la paella al menú. Tal i com còrren els temps no hi tenim altra opció.

Afegeixo que també en aquesta roda, solem tornar a restaurants que ens agraden, que tenim amistats entre l'staff o tan sols per revisar els posts. Aquí, per visitar el gran amic Mateu.

Les paelles al menú ja les hem analitzat diverses vegades;i a diferència de la carta, els ingredients no solen ser tant generosos, les racions més lleugeres i tenim el risc que l'hagin preparat per a moltes persones. Els primers la menjaran sense reposar i els últims, passada. 






PAELLA BON MARISC. Menú.

La paella del Bon Marisc és una paella marinera com es sol fer pel llevant mediterrani a base de productes del mar i cuit l'arròs en un caldo de peix o fumet.

A les verdures es presenten el pebrot vermell, el tomàquet i de segur l'all per al sofregit i se li suma posteriorment la bajoca.
Per al fons hi van el calamar o pota i llagostins i escamarlans. Per a acabar, almeja i musclo de la bahia dels alfacs.

Així de senzill! No hi ha més secret. A l'arròs li sobra amb tot això. Però li anirà be coure'l amb el caldo de peix per arrodonir el gust.

L'arròs per al menú, Bomba. No hem preguntat qui l'envasa però és bomba. Es nota al paladar per que el bomba no beu dels ingredients tot el sabor. El bomba i tot els ingredients no copulen correctament. 

Però la bomba és la millor opció per al servei de menú. Per la seva resistència a esclatar-se i a passar-se. Que són dues coses diferents i que es donen en diferents temps de la cocció.

Esclatar-se, s'esclatarà per augmentar-li la mesura d'aigua a l'arròs o per cuinar-lo uns minuts més del degut.
Passat, es passarà després. De vegades a la paella, de vegades al plat, de vegades a la carmanyola. Encara que l'arròs hagi tingut el seu punt en un moment determinat, arribarà a passar-se si no es menja al moment adequat.

Però res d'això ha succeït a la paella del menú del Bon Marisc.




Parc de Garbí, S/N
43540 Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, Spain
+34 646 48 30 19




View Larger Map

Comentaris

Entrades populars