Arròs de l'Ebre a Madrid. Plaza Colón. Kellog's

Aquests dies és notícia la acció o campanya de màrqueting que està construïnt l'empresa Kellog's per fer arribar als nens ( i per exetensió als qui es cuiden d'alimentar-los ) la qualitat dels seus productes.

La qualitat dels seus productes passa per la qualitat de les seves matèries primeres i avui dia que veiem el cereals amb les seves capses de colors i banyats de xocolata, mel, extrusionats.. no som conscients que tota aquesta producció comença en algun punt del primer sector.

Kellog's fa molt de temps que aposta per l'arròs del Delta. I també aposta per comprar-ne arreu del país, l'estat i també del món.
Al Delta en compra, pel que podem saber, a la majoria de centres de producció. I us podria assegurar que és el principal comprador d'arròs del Delta d'arreu del món. És el nostre millor client i ho asseguro sense conèixer bé del tot la seva activitat comercial.

Però una cosa sí que conec bé. I és que Kellog's necessita el maxim control sobre la traçabilitat de les seves materies primeres. Necessita que li arribin en les millors condicions i amb els més estrictes controls de qualitat.

Kellog's apreta molt a les cooperatives d'arrossaires en el tema de control de qualitat, però és que només aquestes cooperatives estan preparades tecnològicament i amb recursos humans per fer-li arribar el cereal en el millor estat.

I amb això, Kellog's fa competitives les cooperatives o indústries de recepció del cereal. L'arròs arriba com molts ja saveu de la cosexadora, a la carreta i de la carreta a les plantes de recepcio. Ja siguin eres, empreses o cooperatives. No importa el format, al Delta es treballa els millors arrossos del mon. I parlem amb propietat per que em vist plantes, piladores, distribuidores en els paisos on més arròs es pordueix. I ens parlen els gran comercials de l'arròs de les condicions de les indústries de l'arròs arreu del món. I és que al Delta de l'Ebre i també a l'Albufera és on les empreses hi depositen la seva confiança..

A més, se n'orgulleixen de vendre aquest valor afegit amb accions com la que us presentem avui.

Un post que esperem acabar amb un recull d'imatges sobre el que es succeïrà durant aquests dies a la Plaza Colon de la capital d'Espanya.


Comentaris

Entrades populars