Paella Mixta a la Dolce Vita (Parc dels Xiribecs)










Parlem de mesures. De quant a les grans celebracions es cuina un arròs per a tot un poble i surt encertat per a tots. I parlem de la mesura d'una paella per dues persones. Parlem de la mesura adient per a acostarmos a un estàndard que a les Terres de l'Ebre no existeix i parlem de paella a l'aire lliure..



Els diumenges al restaurant Dolce Vita del Parc dels Xiribecs acostumen a fer paella.
Unes 80 racions de paella en dues o tres paelles. Fetes a l'aire lliure i variant els ingredients.
Un dia paella marinera, l'altre mixta, l'altre arròs negre.


La intencionalitat és més de reunió social al voltant del llac que gastronòmica però el resultat és una paella per llepar-se els dits. Una paella com les que surten a les fotos del wikipèdia. Una paella com l'entenem la majoria dels mortals. Feta per un ampostí afeccionat amb resultats professionals.

Solem anomenar paelles de restaurants on els lectors hi pogueu anar. No acostumem a per entrades sobre paelles privades, dels nostres amics, de la nostra família o fins i tot les que nosaltres fem a casa. 
Per que dubto que algú de vosaltres pugui ser invitat a aquestes paelles privades.



En aquest cas, el restaurant Dolce Vita . No acostuma a servir paella. Més aviat és un bon lloc per menjar una bona rostida de carn. Però en aquest cas, Gianni, ens reb amb un plat de paella. Està bé, amb coberts de plàstic, però amb un plat de paella.


Lo més interessant d'aquesta paella, és que, a diferència de les altres entrades, podeu observar tot el procés de cocció per que el fan allí davant. I ademés d'explicar-vos el bon gust aconseguit, ens agradarà mostrar-vos els passos per cuinar la paella.















Una paella amb arròs Montsià Extra. I l'arròs Montsià Extra, si el sabeu cuinar, és garantia d'éxit.


Recordeu, tots els diumenges un arròs a la Dolce Vita. I a 5 euros el plat i la beguda. 

Comentaris

Entrades populars