Arròs de nit a Passarel.la (Café cantant)

Suposo que tothom ha escoltat alguna vegada consells sobre el fet de menjar arròs de nit. Sovint, han degut estar contraris als habits saludables i fonamentats en les digestions pesades. Jo també subscric aquests consells però en tota regla sempre existeix una excepció que la confirma. L'arròs, segons la seva cocció té diversos efectes sobre la tol.lerància digestiva i no cal ser un gran entés en nutrició per afirmar-ho. És en coccions més curtes on l'arròs conserva totes les seves propietats i nomès amb les coccions llargues com ara l'arròs bullit, l'arròs amb llet o per posar algun altre exemple, l'arròs col i fesols que ens són més fàcils de digerir.
S'ha de tenir un bon motiu per donar-te el gust de tastar un arròs de nit. I nosaltres l'hem trobat. Si pensaveu que en teniem prou en cercar l'arròs voltant als migdies, penseu que ja tenim l'excusa perfecta per plenar la panxa amb un arròs excel.lent per la nit. Fa uns dies que visito Passarel.la Café cantant a Sant Carles de La Ràpita i és un lloc molt excepcional. Per molts motius: Perque acostumen a oferir actuacions en directe i ja podem comptarne unes quantes..( Pep Sala, Lexus, El leopardo de la havana, Buitres, Equus...) Perque les copes i la coctaileria són fora de sèrie. Perque és una sala de ball en tota regla i d'això també en sabem un rato. Per que es pot sopar a l'altura dels millors restaurants del territori.
I que en fem de tot això? Doncs ballar, fer copes, divertir-mos i estar amb o fer amics. On queda l'arròs aquí? Us preguntareu. Com en tot restaurant, l'arròs ens haurà de restaurar de tot això. Després d'una audició d'un concert en directe, d'uns quants balls i per ajudar a fer son o per ajudar a metabolitzar algunes copes el que necessitem és restaurar-mos. A Passarel.la solen fer un passi de menjar a la mitja part de les actuacions. Sovint amb un pintxo o a un petit platet. Però la festa arriba el dia que fan arròs que en són alguns. Per que l'arròs de Passarel.la té nom i cognoms.











Comentaris

Entrades populars