Jornades de l'arròs


Del 12 d'octubre a l'11 de novembre de 2012 es realitzen a Amposta les 9es Jornades gastronòmiques de l'arròs.
Són nou edicions que crec que han estat molt importants ja no per a l'impuls de l'arròs de Delta als mercats sino per a dinamitzar l'oferta dels restaurants d'Amposta.
He assitit a d'altres edicions anteriors per comprovar com determinats restaurants d'Amposta eren capaços de cuinar arròs de bon nivell per molts comensals. Però això es feia a la diada de l'arròs, en un dia, en un migdia. I tot i que era el lloc on podies degustar plats realitzats amb arròs de totes les varietats possibles, es veu que no era la sol·lució més profitosa.
Coneixo més d'un que la diada de l'arròs aprofitava per degustar el menú escollit de les jornades gastronòmiques.
I desconeixo per que l'han tret aquesta modalitat enguany. El que sí que sé, és que l'associació de restauradors d'Amposta ( qui va tenir la delicadesa d'adoptar el disseny que els hi vaig presentar a concurs per al logo) si ho ha fet, és que per que ho ha estudiat.
Són una bona colla de professionals i durant les jornades a qualsevol d'ells menjareu molt bé. No us poso la mà al foc per a la resta de l'any a tots, per que tots ens relaxem, però asseguro que posen els millors esforços per elaborar els menus de les jornades gastronòmiques.
Podeu descarregar-vos el programa de menús que preparen clicant a la imatge. I si em demaneu opinió als comentaris us en recomanaré algun.

  
Voleu descarregar el programa?






L'únic que no m'acaba de fer el pes suficient és que a la diada de l'arròs tenia l'ocasió de provar molts plats amb arròs en un dia a un bon preu i si he de provar tots els menus em pud deixar la mesada i ara ja no val lo de: -Ja ho trobarem al segar!

Us animo a degustar-ne algun i a enviar-me les vostres opinions.

Si jo en vaig a provar algún us ho faré saber. Però ni són tots els que están , ni estan tots els que són.

Comentaris

Entrades populars