PRESENTACIÓ

ARRÒS DE LES TERRES DE L'EBRE

Sense voler ser un guia gastronómica, amb el mínim afany de considerar el nostre paladar jutge absolut i amb la menor intenció de desprestigiar cap producte; Arròs de les Terres de l'Ebre vol ser un acompanyant en la trobada de plats amb elaboració d'arròs d'alta qualitat.

L'experiència de viure envoltat d'arròs des de ben petit ens ha fet a tots els que vivim al Delta de l'Ebre i al territori d'influència persones crítiques en els plats d'arròs. Tots nosaltres tenim sempre als llavis converses sobre i davant d'un plat d'arròs. Parlem amb els amics i coneguts d'aquell plat d'arròs que hem provat o d'aquella paella que ens han recomanat.

Fins ara les converses han estat prou fonamentades però pensem que davant d'un plat d'arròs ben elaborat no són suficients els comentaris populars. Haurem de mirar d'ordenar totes aquestes impressions per apendre una mica més de l'arròs de les Terres de l'Ebre.

Deixeu-me tornar a remarcar que tot i les entrades en aquest bloc pretenen acompanyar als comensals a la trobada d'un bon arròs (la majoria de vegades en un Restaurant públic ). No voldrem amb això arribar a proposar l'excel·lència d'un cuiner, un restaurant o una proposta a fi i efecte d'avaluar-lo. De vegades, les crítiques no afavoriran un producte, però la nostra opinió no és universal i no deixarem tampoc que així es cregui quan lloem a altres.

Ens agradaria acompanyar aquesta troballa d'articles referents a l'elaboració dels plats d'arròs, les quantitats, la composició, el tipus de paella que es poden utilitzar etc.. Però tot això ja ho complementarem.

A més a més deixeu-me dir que tot i que el títol del bloc és Arròs de les Terres de l'Ebre i de plats d'arròs n'hi ha de tots els registres (postres, guisats, embotits, acompanyaments..) m'agradarà tractar com a producte principal la paella i les seves vessants.

Per que al cap i a la fi lo més difícil de trobar en aquestes Terres de l'Ebre és una bona paella.

Comentaris

Entrades populars