Les Palmeres. Les Cases d'Alcanar. Arròs caldòs amb galera i Arrossejat de sípia i galeres.

Les Jornades de la Galera són una bona manera de promoure el producte d'aquí i potser algun dia en les beceroles de les Jornades s'hauria pensat en donar sortida a l'excedent de producte que es donava a la seva temporada.
Les galeres eren abundants i només els que no podiem arribar al preu de l'escamarlà les estimàvem. També estimàven aquest productes les sinyores que a casa farien els caldos de peix. Menjar de barca, regal de pescadors... res a veure amb lo que ara succeeix durant els mesos d'hivern a les Terres de l'Ebre. L'hivern és lo contrari de l'abundància de la primavera i l'estiu i els preus són inversament proporcionals a la presència de galeres. Arribar les Jornades de la Galera i posar-se a preu de panellet. No ho podriem fer això amb el Cranc Blau? Sort que per més que pujen les galeres sempre estaran a bon preu!

Vam anar a visitar el restaurant Les Palmeres a les Cases d'Alcanar i n'hem sortit molt contents.
A més de tots els plats que ens han presentat, hem pogut gaudir d'una arròs caldòs amb galera i un arrossejat de sípia i galeres. Dos bones maneres de cuidar el producte de temporada amb l'arròs de proximitat.














Comentaris

Entrades populars