La cabanya sport club




Menjar és lo primer que hem de fer per moure un peu. Les persones necessiten energia i amb aquesta energia poden fer força de treball o utilizar-la per a moure's o fer esport.
Sembla per a nens la dissertació però és que amb tan de règim, tantes dietes, tantes modes.. ens oblidem que l'arròs és indispensable i necessari per obtenir energia. 
Poc "aufalç", poc ordi i poc blat de moro. I de blat tampoc sen cultiva molt per aqui salvant excepcions.
El que tenim és arròs i si volem energia és la principal font al nostre abast.








Si aneu a la cabanya sport club podeu fer molts esports, sobretot aquàtics i necessitareu energia suficient per evitar algun susto.

Els arrossos i fideuades que serveixen allí són molt ajustats a l'ideal de paella marinera fideuà del terreno. Si no voleu invents i voleu assegurar el paladar us el recomanem.

Natros vam anar amb les amigues de la empresa i vam xalar molt per que ja som una colla d'amics que portem algunes experiències a la motxilla. Ens calia desconectar un dia tots junts i la millor manera que vam pensar va ser anant a dinar i fer un poc d'esport abans i després.
Vam complir amb tot, vam fer esport i vam dinar, però de paddle surf no anem molt bé. Entre tots no en fem un!





Els cambrers són una familieta. S'agraeix l'ambient. 


Comentaris

  1. He anat varies vegades i és un desastre de paella. La última vegada la va traure nomes amb arròs iau, es va disculpar perque era dilluns i no tenía res, això si, la va cobrar igual.
    Per cert no tenen vins de proximitat, només uns prou dolentots de extremadura ?????? que los perdonen los companys de la terra alta. El lloc es agradable això si.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars