La Sifoneria. Arròs milanesa.




La Sifoneria s'ha erigit en pocs mesos com a un restaurant de cada dia. Un lloc de menjars que es presuposava d'entrepà i de cap de setmana ha sabut oferir cada dia un menú molt interessant.

Ja sabem que l'oferta de menú no és la que una ciutat com Amposta hauria de tenir però és que a la Sifoneria no li haviem vist mai aquesta intenció de posicionar-se com a lloc de menús. I ho ha fet.
Deixa de ser un lloc d'entrepans selectes per a ser un lloc per anar a dinar i sopar de forquilla, cullera i ganivet.

Un bon ambient ( que ha resolt una nefasta acústica de manera magistral ) , amb un disseny d'interiors de la mà d'Hidràulica són el marc ideal per a reunir-se amb amics i familiars. Però és que ara ja hi anem també amb la família. I nosaltres sempre trobem arrossos per que sabem que Joaquim està a la cuina i sap posar un arrosset a cada bloc de segons.





La Sifoneria avui ens ha presentat un arròs milanesa que res té a veure amb lo que s'oferta a la zona de les Terres de l'Ebre però que l'haurieu de provar. No és un plat d'arròs estrella però Joaquim li sap donar el punt de cocció a l'arròs i és que esnota que ha treballat al costat dels millors cuiners de la terra. L'arròs milanesa està perfecte i corona un menú diari de dimecres que fa que amb la companyia que gasto sigui una de les millors coses del dia.

Podeu veure un arròs milanesa (verdures i parmesà) que podria sortir a qualsevol manual. Voleu una nota negativa? Us diria que 15 euros per un menú ya no és un preu acceptable però és que hem fet refresc, postre, cafè i no ha faltat un servei extraordinàri. Així que us el recomanem. A veure quin arròs us proposen al menú quant anèssiu vosaltres.





La Sifoneria

DirecciónCarrer Tarragona, 4, 43870 Amposta, Tarragona

Comentaris

Entrades populars