Jornades de l'arrós d'Amposta. Restaurant Antic

El Restaurant Antic afronta cada temporada les Jornades de l'arròs amb molt d'interés. 
Això suposa no tan sols que posi al seu menú uns plats relacionats amb el conreu estrella del Delta de l'Ebre. Ells aprofiten aquesta época de l'any per presentar els resultats d'un any d'investigació i proves. El que en diriem l'I+D de la cuina. Per que si són les Jornades de l'arròs no ens volem trobar a taula lo mateix que cada cap de setmana de l'any.
Al restaurant l'Antic cada plat és una investigació i es diposita allí sistemes de cocció, varietats,  textures i presentacions.
Estem acostumats a parlar d'un plat a cada post però provar totes un menú que conté arròs és més complex. A cada plat és una sopresa millor que l'anterior. Veniu i descobriu els plats que ens presenten. 



Aquest arròs està cuinat amb plàncton i ens sorpren per que, la veritat, no n'haviem provat mai. 


Sardineta en formatge al forn amb unes mandonguilles d'arròs i soja. 
Aquí és un l'arròs canvia de presentació i fan que una mandonguilla es casi amb l'arròs. Però no oblideu la sardineta que li dona el tot. 



Bacallà confitat amb crema de pebrot i un cruixent d'arròs.
Atenció a aquest plat per que li dona la volta a les receptes d'arròs.
Cal que ho proveu.



Arròs amb llagostins i rap.
A la cassola l'arròs caldós sap millor. 





Panacota d'arròs amb caramel de canyella. 

Què en penseu d'aquest menú? A nosaltres ens ha agradat molt, però al restaurant Antic els agrada millorar i ens han demanat que els hi posem punts de millora.
Natros pensem que tot estava impecable però hi ha dos blocs diferenciats. Aquells plats de degustació i aquell plat tradicional de cassola d'arròs.
Creiem que el territori ja està conscienciat per "suportar" tot un menú de degustació i no li cal "un plat per a omplir la panxa" com l'arròs caldós.
És voler complir amb els qui volen provar coses noves en petites degustacions i complir amb els que van a menjar copiosament. No calia però s'agraeix. El que passa és que ens sap greu que es quedi arròs a l'olla. Hem demanat que ens el preparen per a endur a casa i encara em sopat. I sabeu que us diem? Encara estava més bo!.
Ha quedat clar que si voleu descobrir més coses sobre l'arròs heu de visitar l'Antic. Us deixem l'adreça. 




Restaurante
Dirección: Avinguda de la Ràpita, 128, 43870 Amposta, Tarragona


https://www.restaurantlanticamposta.com/









Comentaris

Entrades populars