Arròs caldós amb fesols, botifarra.. a La Gramola






La Gramola és aquell restaurant de carta que ens agrada anar de menú. És aquell restaurant on pots trobar un servei impecable cada dia de la setmana. És aquell restaurant que, amagat en un carreró, és trànsit de treballadors i gent que acostuma a sortir a menjar fora.

Ens porta Sígrid i Coper, bons amics i que saben quant i on gastar-se un duro en un plat. Ha de valer la pena. Que Sígrid té una família amb molta afició a la cuina i sap on ha d'anar a menjar.
No és un d'aquells restaurants de postureo com se sol anomenar avui dia. No vas per a que et vegin, vas per a menjar bé. No vas a buscar el selfie però trobaras presentacions al plat i acompanyaments que et sorprendran. I una cosa molt important:
És aquell restaurant que ens captiva pels seus postres, ja siguin de menú o de carta. I això és molt decisiu per a repetir visita.




Però nosaltres anem a provar arròs. Som d'aquells foodies monotema però especialitzats.
Avui al menú trobem arròs caldós amb fesols, botifarra... i posem punts suspensius per que ens ha agafat desprevinguts i ens ha sorprés. No recordem el nom exacte.
I quin caldo més bo!
És el plat que més visites té el blog a l'entrada d'arròs col i fesols de ma mare i pensàvem que no podria acostar-se a tal nivell. Però, compte! L'hem d'incloure al top dels caldosos.

El plat que us presentem no el solen tenir a la carta però de segur que si aquest arròs l'han fet bé els altres són capaços de defensar-se. Veureu que a les fotos sembla que estigui esclatat però, serà per la varietat utilitzada, no es desfeia, estava sencer. I al paladar es notava. A veure si averiguem d'on eren les botifarres mini que hi posen per que són ideals per a plats així.

Us deixem l'adreça per a que hi aneu









Restaurant La Gramola
Restaurante mediterráneo
DirecciónCarrer l'Estel, 12, 43870 Amposta, Tarragona
Horario
Abierto ⋅ Cierra a las 22:45

Comentaris

Entrades populars