Arròs caldós amb fesols, botifarra.. a La Gramola
Ens porta Sígrid i Coper, bons amics i que saben quant i on gastar-se un duro en un plat. Ha de valer la pena. Que Sígrid té una família amb molta afició a la cuina i sap on ha d'anar a menjar.
No és un d'aquells restaurants de postureo com se sol anomenar avui dia. No vas per a que et vegin, vas per a menjar bé. No vas a buscar el selfie però trobaras presentacions al plat i acompanyaments que et sorprendran. I una cosa molt important:
És aquell restaurant que ens captiva pels seus postres, ja siguin de menú o de carta. I això és molt decisiu per a repetir visita.
Però nosaltres anem a provar arròs. Som d'aquells foodies monotema però especialitzats.
Avui al menú trobem arròs caldós amb fesols, botifarra... i posem punts suspensius per que ens ha agafat desprevinguts i ens ha sorprés. No recordem el nom exacte.
I quin caldo més bo!
És el plat que més visites té el blog a l'entrada d'arròs col i fesols de ma mare i pensàvem que no podria acostar-se a tal nivell. Però, compte! L'hem d'incloure al top dels caldosos.
El plat que us presentem no el solen tenir a la carta però de segur que si aquest arròs l'han fet bé els altres són capaços de defensar-se. Veureu que a les fotos sembla que estigui esclatat però, serà per la varietat utilitzada, no es desfeia, estava sencer. I al paladar es notava. A veure si averiguem d'on eren les botifarres mini que hi posen per que són ideals per a plats així.
Us deixem l'adreça per a que hi aneu
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada