Arròs amb verdures i botifarres de Carns Lafont.




Ens agrada comprar al Mercat d'Amposta. Voltar les parades de tots els productes.
El fet de comprar al Mercat no és un tema d'aconseguir preu barat, ni de tenir-ho més a mà. És un tema de consciència, de voler que tot l'engranatge del comerç funcioni i que la globalització no ens permeti alienar-mos de la nostra identitat. Això significa voler menjar productes de proximitat i si és directe del pagès millor. Del pagès o del productor, com els pescaters, els carnissers o l'amiga que ens cou les llegums.

El Mercat d'Amposta



Al Mercat d'Amposta podem trobar els dimarts i els dissabtes parades de "forasters" que venen a portar verdures i productes de les comarques properes ( també es pot trobar alguna que altra pinya transoceànica ) i tots els altres dies trobem paradistes a l'interior que coneixen bé la nostra zona i els seus productes.


Nosaltres acostumem a anar canviant de lloc segons el que ens dicta la vista dels aparadors. I a vegades, parem al de Lafont també. Carns Lafont són carnissers però també tenen obrador i fan tot tipus d'elaborats a partir de carn.



Un dels productes estrella són les botifarres d'arròs i les de carn. Avui hem volgut fer un arròs de verdures i carxofa que aquí us presentem.








Comentaris

  1. Pero donde esta la receta...
    !!! Por Dios !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es un blog específico de recetas pero te podria dar indicaciones si te viene de gusto probarlo. Gracias por la lectura.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars