Botànic Tortosa. Passió pels productes i les seves possibilitats.

Quant Mauri em va dir que obria un espai que es diria Botanic pensava que parlava d'un lloc de gintònics que es quedaria en el límit d'un bon lloc de copes a Tortosa.
Però haviem d'anar a visitar Botànic per veure-ho, per conèixer-ho. I si hi havia arròs millor.

Nosaltres menjem de tot però només us ensenyem quant menjem arròs per que d'això va el blog. I si haguèssim trobat un plat d'arròs diferent també us l'haguerem posat al blog.

Avui ens hem trobat al menú de Botànic un assortit de makis. Sorprenent, no? Que un dels plats a escollir sigui un assortit de makis diu molt d'un restaurant. Diu que no posen límits als productes i si vivim en un món que ens dona eines per conèixer altres cuines és bo incloure algo d'aquest aprenentatge als menús.

Direu que al Delta de l'Ebre no toca això de la cuina japonesa però com ja hem dit algunes vegades. L'extensió de conrreu de varietat japònica és cada dia més gran.
Aviat farem una entrada d'un shake que fan al Delta de l'Ebre amb arròs conreat aquí i és que cada vegada som més globals en un món local. En la mesura està l'éxit i el Botànic ofereix lo millor de cada producte.





Botànic.
Carrer de Teodor González, 38, 43500 Tortosa, Tarragona
https://www.facebook.com/botanictortosa/
977 44 52 56







Comentaris

Entrades populars