Arròs mar i muntanya.



Parlava ahir amb gent de cuina sobre l'excel.lència a la cuina. I dividiem els professionals dels cuiners de casa. Vam parlar de que un bon cuiner o cuinera (a casa) era aquell qui podia cuinar amb lo que tenia a la nevera i la despensa.
Avui he fet aquest exercici i amb unes anelles de calamar i un poc de carn de porc he fet un arròs de película.



El truc ha residit en fer-ho tot amb el temps adequat. 
Sofregiu bé un poc de bròquil i bajoques amb algun dent d'all.
A continuació incorporeu el calamar a daus petits i el porc. Afegiu també tomàquet trossejadet
Deixeu-ho a foc baix tant de temps com disposeu i poseu-li la mida d'aigua per a que s'infusioni.
Feu bullir un bon rato i corregiu l'aigia que es vagi evaporant.
Quant el caldo sigui del vostre gust afegiu l'arròs.
Jo he fet servir un bomba de la finca Casablanca i l'he deixat 12+4 minuts ( foc fort i foc lent). Ha quedat de cine!



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars