Caldo Aneto i arròs Extra. Una recepta de casa.

Aquesta setmana hem elaborat a casa una recepta d'arròs a partir d'un arròs Extra i un caldo Aneto de peix.
És un arròs molt senzill i fàcil de fer ja que el caldo Aneto ve a ser el caldo que farieu a casa però reduïnt costos.
Aquest caldo de peix té la mesura i composició d'ingredients ideals i la prova és que abans l'hem provat per fer una sopa (amb llàgrimes) i té un sabor extraordinari. Si per a sopa ens va bé, ens anirà encara millor per a fer un arròs.

Aquest arròs, es fa a partir d'un sofregit amb tomàquet, un poc de pebrot verd i all, després d'enrossir uns talls de costella de porc i pollastre.
Li afegim un poc de calamar a trossos i ho infusionem amb el caldo Aneto.
Quant arrenqui el bull, es tira una proporció de 2,5 d'aigua / 1 d'arròs i es cou a foc fort durant 7 minuts, 5 a foc baix i 10 per reposar.
A meitat de cocció afegim els llagostins i ens queda un arròs molt digne.
Per que és igual de digne passar-se tot el matí a la cuina per un preu superior que comprar un litre de caldo d'Aneto per 4€ aprox.
Per que per fer un arròs no cal que ens la juguem. Cal assegurar.

    

Comentaris

Entrades populars