Arròs de les Terres de l'Ebre a Barcelona. Temps de Terra.



Al bloc ens segueixen molts amics d'arreu del món. Alguns, sovint per trobar la recepta ideal per a fer una paella estiguin on estiguin (aquí no la trobaran), sovint per entendre'ns una mica més. Però la nostra finalitat s'acostaria a buscar una guia de llocs on trobar un bon arròs (sovint paella) a les Terres de l'Ebre, o fins i tot a rebre inputs per garantir que la visita a les Terres de l'Ebre s'acompanyi d'un bon arròs, sigui quina sigui la seva versió.
Però que passa per als que no sovintejen les nostres terres? On podrien trobar un bon arròs de les Terres de l'Ebre?
Per als veïns del Delta del Llobregat i més concretament per als amics de Barcelona, us hem trobat un bon apunt.

La paella genuïna de les terres de l'Ebre a Barcelona.

Fa un temps que una família del Delta ha establert un punt (diversos) de venta a Barcelona.
Per abastir les llars de productes recent collits de l'hort de les Terres de l'Ebre, per fer aribar els productes del Delta a les cuines de la capital de Catalunya.

Temps de Terra opera de la següent manera.

El temps organitza el seu rebost de Sant Gervasi i Sarrià.
Dilluns, dimecres u divendres es recullen a la finca de la vall del Cabiscol les fruites i les verdures que s'envien frescos a les botigues de Barcelona.
Els dimarts i dijous fan cuina per que aquests productes siguin presentats per a degustar o per que els clients els puguin disfrutar a les seves llar.

Els productes van des de la carn que crien a la finca, passen per les verdures que allí es conreen i acaben amb la distribució de diversos productes de les Terres de l'Ebre.

Que en surt de tot això?
Que podem trobar tots els ingredients necessaris per l'elaboració d'arrossos d'alta gamma a les seves botigues.
Però si a tot això li afegim que també cuinen sovint arrossos?
Doncs és habitual trobar plats a base d'arròs per endur, per tastar, per menjar. I nosaltres varem visitar-los per veure si calia recomanar-lo als nostres amics de les barcelones.

A Temps de Terra es pot trobar una paella amb tots els ingredients acabats d'arribar (poc més de dues hores separen la recolecció de l'arribada a les botigues).

La que nosaltres hem provat conté un sofregit de verdures fresques que es distingueix a primeres, es completa amb una senzilla recepta a base de musclos de la badia dels Alfacs (Sant Carles de la Ràpita) i de carn (costella de porc, pollastre..) de la finca de la vall del Cabiscol.
I està elaborat amb arròs marisma de Lo Nostre Arròs de Negret SCP )per nosaltres un dels millors que es cultiva al Delta).

Hi ha poc secret més, la frescura dels ingredients i una bona elaboració al punt, per aconseguir el que per a nosaltres, pot ser un dels millors arrossos que hem provat a la capital del nostre país.

Us deixem les dades per si us acosteu a Sarrià o Sant Gervasi.

http://www.tempsdeterra.com/es

Plaça del camp, 51
Barcelona 08022

Comentaris

Entrades populars